Carnisseria Can Navarra
Forn, 1
17491 Peralada
Telèfon 972 538 024
[plànol]
Empresa


empresa
empresa
Empresa

Benvinguts a la web dels germans Navarra, una empresa familiar en segona generació amb més de 50 anys d’experiència, actualment gestionada pels germans Alfons i en Pera Navarra, aquest últim "Mestre Artesà". A la botiga de Can Navarra ubicada a la població de Peralada tenim el segell d’elaboració pròpia com a filosofia d’empresa. Des d’aquí busquem la qualitat i la proximitat en tots els nostres processos d’elaboració... Us ho expliquem per entendre el nostre concepte de botiga quilòmetre zero.

Seleccionem cuidadosament els ingredients alhora d’elaborar els nostres articles. Així els nostres xais són criats i sacrificats a Peralada respectant el concepte de quilòmetre zero, recolzant l’estalvi d’energia i creant sinergies al territori, la vedella té la marca Q de l’Empordà de qualitat ramadera i el porc és de pagès, tots ells venen d’explotacions de l’Alt Empordà, sempre buscant la proximitat del territori i la confiança dipositada en pagesos durant més de 50 anys. L’aviram certificat és de galliner amb un creixement molt més llarg. Tenim la E d’Empordà com a elaboradors de productes tradicionals de l’Alt Empordà com la botifarra dolça.

Nosaltres creiem tant en aquesta filosofia de territori que supervisem personalment el procés i realitzem visites per seleccionar el nostre bestiar, no en va venim d’una família pagesa amb ramat durant més de 100 anys.

Horari de botiga

Dilluns a dissabte: de 8:30 a 14:00 i de 17 a 20:00

Plànol

Forn, 1
17491 Peralada
Faci clic per veure el plànol