Carnisseria Can Navarra
Forn, 1
17491 Peralada
Telèfon 972 538 024
[plànol]
Com comprar?


Preus

És possible que el cost d'alguns productes variï lleugerament degut al tall dels productes a pes o del pes d’alguns productes que es venen per unitats. Per exemple, en cas que vostè demani un pollastre sencer, tot i ser per unitats, el seu pes pot variar.

Forma de pagament

El pagament es realitzarà contrareemborsament, en efectiu o amb targeta de crèdit.

Servei a domicili

L'àmbit del servei a domicili de la nostra botiga és el poble de Peralada, la comanda mínima per aquest servei serà de 30 euros.

El nostre horari de servei a domicili és de dilluns a dissabte de 14:00 a 15:00 hores i servirem les comandes rebudes amb 24 d’antelació.

Recollida a la botiga

El nostre horari d’entrega de comandes de la botiga és de 8:30 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, de dilluns a dissabte, sempre per comandes rebudes 24 hores abans.

La comanda

En realitzar la seva comanda haurà d'indicar com vol els productes a l’espai dels comentaris. Per exemple:

- Si vostè ha comprat 6 hamburgueses de pollastre:
En safata de dos en dos per congelar.


Pot utilitzar el camp "Com ho vol?" quan no sàpiga el pes d'un producte, deixant el camp "kg" sense omplir. No obstant, es comptarà per defecte 0,100 kg (100 grams), la qual cosa pot provocar una variació al preu total.


També el pot fer servir per especificar si vol el producte en safata, en paper, o, en el cas dels embotits i formatges, envasat al buit.

També s’haurà de deixar indicat si la recollirà o si vol el servei a domicili, i quan vol que la seva comanda estigui disponible.

Recordatori: estimat client, si vostè vol garantir la totalitat de les comandes, li recomanem realitzar-les amb 24 hores d’antelació, ja que alguns cops no disposem del producte al moment de la comanda i necessitem un marge per a la seva preparació per així garantir la comanda al 100%.

Dades personals

Si vol rectificar alguna dada personal del seu registre d'usuari, si us plau escrigui'ns a comandes@carnisseriacannavarra.com indicant-nos el canvi que vol realitzar.